• Pret redus

Joc Educativ In Limba Engleza Lista De Cumparaturi Fructe Si Legume


Referinta: OR090Cod intern: 181112171 Distribuie
Pret:
29,99 lei
Cantitate
In stoc


Beneficii:
 

Comanda rapida: 0724 102 103

 

Livrare in 24 - 72 ore

 

Produs disponibil in catalogul nostru SICAP

 

14 zile drept de retur

Joc Educativ In Limba Engleza Lista De Cumparaturi Fructe Si Legume

Acest joc poate fi jucat si impreuna cu alte jocuri din gama "Shopping List". Astfel, iti poti chema toti prietenii in vizita si distractia va fi garantata! Ai grija sa fii primul care aduna produsele de pe lista de cumparaturi si isi umple caruciorul!
Primul jucator (cel mai tanar participant) extrage un cartonas cu produs. In cazul in care produsul de pe cartonas este pe lista de cumparaturi, cartonasul se pune in carucior. Daca nu este pe lista, cartonasul se pune pe masa cu fata in jos. Jocul continua in sensul acelor de ceasornic. Castiga jucatorul care si-a umplut primul caruciorul cu toate produsele de pe lista de cumparaturi.
Jocul ajuta la imbunatatirea vocabularului in limba engleza, dezvolta spiritul de observatie, imaginatiasi memoria, precum si abilitatile inter si intrapersonale.
Contine:

- 2 planse de joc - cos de cumparaturi
- 2 liste de cumparaturi
- 16 cartonase cu produse Numar de participanti: 2 jucatori ( 6 jucatori daca se adauga piesele din jocul educativ in limba engleza Shopping List ).
Dimensiuni: 19,3 x 14,2 x 5 cm

Comanda acum Joc Educativ In Limba Engleza Lista De Cumparaturi Fructe Si Legume pe Libraria Roua. Livrare rapida, stoc pentru mii de produse - www.LibrariaRoua.ro

Fisa tehnica

Tip
Sa Invatam Engleza
Orchard Toys
OR090
68 Produse

Fisa tehnica

Tip
Sa Invatam Engleza

Referinte specifice